• Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 50.00 €

TOURMALINE

38.00 €
NEW

Σας παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά τη νέα σειρά αρωμάτων STONE SECRETS με ενσωματωμένους ενεργειακούς κρυστάλλους υψηλής ποιότητας.

Είναι γνωστό από την αρχαιότητα και από όλους τους μεγάλους πολιτισμούς, πως η επίδραση των κρυστάλλων στο φυσικό, νοητικό και ψυχικό επίπεδο του ανθρώπου είναι θετική αλλά πολλες φορές και θεραπευτική. Δοκιμάστε λοιπόν να βιώσετε όλες τις θετικές του ενέργειες και ταυτόχρονα να απομακρύνετε τις αρνητικές δονήσεις, ανανεώνοvτας την ψυχική σας διάθεση και βρίσκοντας την εσωτερική σας ισορροπία!

Διαλέξτε το νέο άρωμα Tourmaline που περιέχει μέσα τον αντίστοιχο κρύσταλλο, με νότες κορυφής Περγαμόντο και Μανταριν ορανζ, μεσαίες νότες γιασεμί και ροδάκινο και νότες βάσης λευκό μόσχο, σανδαλόξυλο και πατσουλί. 

Τα άπειρα πρόσωπα της πέτρας TOURMALINE έκαναν από παλιά τους ανθρώπους να πιστέψουν πως είναι μαγική. Πρώτα από όλα θεωρείται η πέτρα της φιλίας και της αγάπης αλλά και η πέτρα που προστατεύει από άσχημες καταστάσεις, ενώ ταυτόχρονα είναι  το πετράδι που χαρίζει άνεση στην επικοινωνία και ομαλοποιεί όλες τις σχέσεις.

100ml

LIMITED EDITIONShare: