• Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 50.00 €

COCO Έλαιο Kαύσης South Breeze 20ml

5.95 € 7.00 €
15% Έκπτωση
NEW

To COCO σας παρουσιάζει τη νέα σειρά με Έλαια Καύσης που θα γεμίσουν τον αγαπημένο σας χώρο με αρώματα συναρπαστικά και με εξαιρετική διάρκεια! 

Τροπική Καρύδα, Φρεσκάδα Ωκεανού, Γλυκιά φράουλα, Δροσερό καρπούζι, Εσπεριδοειδή,  Πούδρα, Αμύγδαλο-Musk, Πορτοκάλι-Κανέλα, Ζεστή Καραμέλα,  και  Άνθη Αμυγδαλιάς είναι τα νέα μας αρώματα που θα σας συντροφεύουν και θα σας ταξιδέψουν είτε το Χειμώνα είτε το Καλοκαίρι!

Διαλέξτε τo South Breeze αν έχετε  καλοκαιρινή διάθεση και αν θέλετε να ταξιδέψετε με τη δροσιά και τη φρεσκάδα που σας χαρίζει η θάλασσα! Αφήστε το άρωμα να σας μεταφέρει σε μια μοναχική παραλία  όπου θα ακούτε μόνο τον παφλασμό των κυμάτων!

Τρόπος Χρήσης

Aφού τοποθετήσετε λίγο νερό στον αρωματιστή (μέχρι τη μέση περίπου), ρίξτε 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο ή δημιουργήστε ένα συνδυασμό της αρεσκείας σας – συνήθως από 3 διαφορετικά έλαια (2 σταγόνες από το καθένα). Tο χειμώνα μπορείτε κάλλιστα  και να το ακουμπήσετε πάνω στο καλοριφέρ αφού έτσι υπάρχει καλύτερη διάχυση στο χώρο, αλλά να έχετε το νου σας γιατί με αυτόν τον τρόπο η εξάτμιση του υγρού είναι γρηγορότερη!

Παρασκευάζεται στην Ελλάδα

Ποσότητα 20mlShare: