• Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 50.00 €

Τρόποι πληρωμής 

Στον ιστότοπό μας δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

α) Με τη χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας

Σε κάθε περίπτωση, για να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, θα ανακατευθυνθείτε σε ασφαλές περιβάλλον του συνεργάτη μας (ασφαλές περιβάλλον τράπεζας).

β) Με αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (με αντικαταβολή). Στην περίπτωση αυτή, πληρώνετε τον συνεργάτη της Εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για πόλεις της Ελλάδας

Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 3,00 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.

γ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο φυσικό  κατάστημά μας. Για την πραγματοποίηση της πληρωμής με τον τρόπο αυτό, πρέπει, κατά το τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, να επιλέξετε μέθοδο αποστολής «παραλαβή από κατάστημα». Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημά μας για χρονικό διάστημα 10 ημερών και η εξόφληση της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.

δ) Ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε έναν από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρεί η Εταιρεία μας στις συνεργαζόμενες Τράπεζες:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  

ΙΒΑΝ GR57 0172 0090 0050 0909 6487 571

 

 

Όταν προβείτε στην πληρωμή, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο e-mail info@coco.com.gr, αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η παραγγελία σας. 

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500,00 € (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (δηλ. απόδειξη λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500,00 € (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες (δηλ. τιμολόγιο πώλησης), θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. [Βάσει της ισχύουσας φορολογικής νομοθεσίας]

Τα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα της Εταιρείας, έως την ολοσχερή, πλήρη και οριστική καταβολή του τιμήματος.

Αποστολή και παράδοση προϊόντων

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω συνεργαζόμενης Εταιρείας Courier. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας ο πελάτης επιλέγει την ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία επιθυμεί να αποσταλεί η παραγγελία του, στην ενότητα "ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ".

Μόλις ολοκληρωθεί η καταχώρηση της παραγγελίας, αποστέλλεται αυτόματα email στον πελάτη με την ανάλυση της παραγγελίας του.

Δεν είναι δυνατή η αποστολή των παραγγελιών εκτός Ελλάδος.

 Έξοδα Αποστολής Παραγγελίας

Δωρεάν έξοδα αποστολής: Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους 50ευρώ και άνω ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Χρέωση εξόδων αποστολής: Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των 50 ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής 5ευρώ (€) (περιλαμβάνεται ΦΠΑ) ανά παραγγελία για αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας. Ο πελάτης δε χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο.

Χρόνος παράδοσης

Από την αποστολή του επιβεβαιωτικού email παραγγελίας (κατάρτιση σύμβασης πώλησης) δεσμευόμαστε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, εντός χρονικού διαστήματος τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών, υπό την επιφύλαξη ειδικότερης συμφωνίας μας, ως προς το χρόνο παράδοσης, η οποία αποδεικνύεται γραπτώς (π.χ. ηλεκτρονική αλληλογραφία).